ÇizBakalım Üyelik ve Kullanım Sözleşmesi

ÇizBakalım (oyun), Mehmet Deniz Aydınoğlu (oyun geliştiricisi) tarafından üretilmiş bir bilgisayar oyunudur. İndirerek, deneyerek ve/veya üye olarak burada yazılanları okuduğunuzu, anladığınızı, kullanım şartlarına ve ilgili yasalara uyacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. "Siz", "sizin", "sizinki" gibi terimler, kullanıcılar için kullanılmaktadır. "ÇizBakalım", "biz", "bizim", "bizimki" gibi terimler ise ÇizBakalım geliştiricisi için kullanılmaktadır. Bu terimlerin çoğul kullanımları da, yine adı geçen tarafları ifade eder.

1. Giriş

Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dökümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyuna ve web sitelerine erişmeye çalışanlar bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili yasalara uymayı taahhüt ederler. Oyunun, web sitelerinin ve materyallerin burada belirtilen kullanım şartlarına aykırı kullanılması durumunda ÇizBakalım geliştiricisinin web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Sonlandırma halinde, sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.

2. Kullanım Koşulları

Sitelerimizden indirilmiş Oyun, herhangi bir uygulama yada kod, dosyalar, kodla oluşturulmuş veya koda entegre edilmiş resimler, Oyunla birlikte gelen veriler, güncellemeler, yamalar ve bunlarla sınırlı olmayan Oyuna ait diğer unsurların kullanımı, burada belirtilen kullanım koşulları ile tanımlanmıştır. Oyuna ve ilgili uygulamalara erişim yada oyunun indirilmesi, size hiçbir şekilde Oyuna ve uygulamalara sahiplik veya herhangi bir fikri mülkiyet hakkı vermez. Oyunun resmi websitesi www.cizbakalim.com adresi ile belirlidir. Oyuna erişim, www.cizbakalim.com websitesinden indirilmesi ve bilgisayarınıza kurulması gereken oyun yazılımı ile yapılmaktadır. Sözü edilen yazılıma ait teknik gereksinimler websitesinde duyurulmaktadır. ÇizBakalım, Internet üzerinden ve oyun sunucuları yardımıyla oynanan bir oyundur. Bu nedenle, oyunu oynayabilmek için Internet bağlantınızın aktif olması gerekmektedir. Internet bağlantılarında servis sağlayacılardan ve/veya altyapıdan kaynaklanabilecek gecikmelerden ve/veya kesintilerden oyun geliştiricisi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında oyun geliştiricisi her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir. Oyun içi sohbet (chat) alanlarında; reklam, terörizm ve terör örgütleri, Atatürk, bayrak, cumhuriyet, devlet, din, ırkçılık, uyuşturucu, politikacılar yada diğer tüzel hakkında yazışmalar, pornografik içerik, argo kelimelerin kullanımı ve diğer oyuncuları tacize yönelik davranışlar kullanım kurallarına aykırıdır. Her türlü yazının ve davranışın sorumluluğu sahibine aittir. Bu tip davranış içinde bulunan kullanıcıların oyun geliştiricisi ve yetki verdiği kişiler tarafından geçici ve/veya kalıcı süre ile oyuna erişimleri engellenebilir. Yasal zorunluluklar nedeniyle talep etmesi durumunda, sözü edilen kişilerin kişisel bilgileri yetkili merciler ile paylaşılabilir.

3. Uyarılar

Kullanım koşulları veya diğer kurallardaki değişiklikleri içeren ama onlarla sınırlı olmayan uyarılar; e-posta, normal posta veya sitelerdeki uyarı linkleriyle yapılabilir. Kullanım koşulları size haber verilmeden değiştirilebilir. Kullanım koşullarını periyodik olarak gözden geçirerek, uygun davrandığınızdan emin olmak durumundasınız. Ayrıca, bazı uygulama ve servisleri kullanırken, o uygulama ve servislere özel ve size zaman zaman gösterilen yada gönderilen kurallara uymak durumunda kalabilirsiniz. Bütün bu şartlar ve kurallar, bu vesileyle, burada belirtilen kullanım şartlarına dahil edilmiş kabul edilir.

4. Lisans Hakkı

İndirme, deneme, satın alma ve/veya bir oyuna abone olmak size; bireysel, münhasır olmayan, devredilmeyen ve ticari olmayan bir kullanım lisansı verir. Oyun ve uygulamaların telif hakkı kanunlarınca korunduğunu ve fikri mülkiyetinin sahibinde olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda, herhangi bir şekilde Oyunu ve uygulamaları çoğaltmamayı, alt-lisans vermemeyi, ticari olarak kullanmamayı, Oyunun, uygulamaların yada materyalin türevlerini oluşturmamayı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Kişisel kullanım için Oyunu kendi bilgisayarınızda çoğaltma ve tamamen kişisel, ticari olmayan bir yedeğini almak için CD'ye yazma hakkınız bulunmaktadır. Oyunu, logoları, markaları ve fikri mülkiyet haklarıyla korunan, oyun geliştiricisi ne ait olan herhangi diğer materyali değiştirmeyeceğinizi ve kötüye kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.

5. Kişisel Bilgiler ve Gizlilik Politikası

Kayıt aşamasında veya sitede verdiğiniz bilgiler size daha iyi bir servis temin edilmesini sağlamaktadır. Kişisel bilgileriniz sunucularımızda yüksek güvenlik ile saklanırlar. Bu bilgiler sadece istatistiki amaçlar için kullanılmaktadır ve; - Video oyunları, yeni servisler ve özel işlemler için size daha iyi hizmet verebilmemizi sağlar - Tercihlerinize bağlı olarak size ilginizi çekebilecek oyunlar ile ilgili bilgiler vermemizi sağlar - Ürünlerimizin nasıl kullanıldığını daha iyi anlamamıza yardımcı olur

6. Yetkili Mahkemeler

Burada belirtilen kullanım şartlarına dair anlaşmazlıklarda Ankara mahkemeleri yetkilidir.
 
RocketTheme Joomla Templates